dimarts, 29 de gener de 2013

FEM CORASSONS

   Avui hem fet corassons a l'escola. Els ingredients que hem fet servir són (per si algú vol repetir l'experiència a casa...):

   -1/4 litre d'oli de girasol
   -1/4 kg de sucre (se'n pot posar una miqueta més)
   -3 ous (+1 per pintar-los al final)
   -1 pell de llimona ratllada
   -1 sobre de Royal
   -150 grams de farina d'ametlla
   -650 o 700 grams de farina (la que entri per a què la pasta no quedi enganxada a les mans)

   Primer, hem batut els ous i hem afegit el sucre. Després l'oli de girasol, la pell de llimona ratllada, la farina d'ametlla i el sobre de Royal. Després, hem anat afegint la farina i remenant la pasta amb les mans fins que no se'ns ha quedat enganxada a les mans.
   Quan la pasta ja estava enllestida, l'hem aplanat amb les mans i hem anat fent les figures dels corassons amb els motlles. Els hem posat en una llauna per pintar-los amb ou batut i posar per sobre un polsim de sucre. 
   Feien un goig! Després, se'ls han emportat al forn per coure'ls i el pas següent..............

   TASTAR-LOS! MMMMMMMMMMMMMM, BONÍSSIMS!!

   Aquí us deixem unes quantes fotos per a què pugueu veure quina bona pinta feiem vestits per a l'ocasió. 
   Hem sigut uns pastissers i pastisseres genials!!   

1 comentari: